GunillaGul

Må bra Här&Nu

Blogg

JUST NU

RSS

Ät smart

2 Feb 2017

Skippa allt vitt socker och all vit mat såsom pasta, ris, vitt bröd. Ät mycket av allt som är grönt; broccoli, grönkål, spenat, gröna böner, avocado. Ät protein varje måltid; ägg, kyckling, fisk. Krydda med kanel för att sänka blodsockret.  


Shiatsu - japansk massage

30 Jan 2015

Att få en shiatsubehandling är spännande. Man känner hur energier i kroppen börjar förflyttar sig och det är en härlig känsla, speciellt efteråt. För ett par veckor sedan gick jag en repetitionskurs i sittande shiatsu. En kortare behandling där man sitter på en stol och jag trycker på punkter längs medridianer som löper längs rygg, [...]


Nytt år med nya möjligheter

3 Jan 2015

År 2015 kommer att bli ett fantatiskt år med nya möjligheter och utmaningar. Fram förallt blir det ett år i yogans tecken. Idag provade jag Bikramyoga, en yogaform som man gör i 40 graders värme. Svetten rann hela tiden och tankarna var helt fokuserade på instruktörens ord som inte upphörde under hela 90 minuter. Det var ett annorlunda yogapass utan musik och värmen gjorde mig lite matt men aldrig svimfärdig. Jag måste testa igen!


Personliga oljor

9 Dec 2014

För tillfället så är jag väldigt intresserad att sätta ihop egna blandningar av eteriska oljor. Jag kan sätta ihop din egen personliga olja utifrån vad du tycker att du behöver just nu. Det finns en eterisk olja för allt och då påverkar oss mer än vad vi tror. Av Young Livings oljor så är Thieves [...]


Att starta ett företag

3 Jun 2014

Så kul men hu så mycket att tänka på och ta ställning till. Jag blir alldeles yr. Det är kul men jobbigt. Jag vill göra allt på en gång men inser att jag ska göra en handlingsplan och ta ett steg i taget. Nu har jag fått min domän som är gunillagul.se. Det är kul att dela ut små visitkort och berätta om min företagsidé och mina tjänster. Jag har gått och tänkt på detta sååå länge nu och det känns verkligen bra att ha tagit ett beslut. Nu ska jag göra det! 


 

15/9 Håller på att förbereda mig för Energi- och harmonimässan den 3-5 oktober i Malmö. Kom och prova en kortare regndroppsmassage.

Läs mer om mässan på hemsidan, harmoniochenergi.se

Kom till harmoni&energimässan på Hotell Mercure som ligger 150 meter från Stadionmässan.

23/9 Jag kommer att sälja "home-diffusers" på mässan. Elektriska doftspridare i fin design som finns i färgerna vit, svart, rosa och aquablå. Du får också välja mellan fyra paket eteriska oljor; basic, energi, relax och sensuell. Lådorna innehåller tre olika oljor. 

Homediffuser

7/10 Det var verkligen roligt och spännande att få vara med på denna mässa. Jag gav regndroppsbehandlingar och sålde home-diffusers. Jag fick ett porträtt målat av min aura och en personlig vägledning som hon gav under tiden hon målade. Kul och inspirerande!

Majvi P Romeborn mobil: 0709 50 58 76
amritaanand.com, majvi.webs.com, auratavlor.webs.com
mejl: majvi.romeborn@gmail.com

Min auramålning

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)