GunillaGul

Må bra Här&Nu

Nöjda kunder

Mitt mål är att alla som varit hos mig ska vara nöjda och vill komma tillbaka och att de vill rekommendera mig till andra.

Här är några röster från personer som fått regndroppsmassage:

 

"Regnbågsmassagen är otroligt avslappnande och samtidigt igångsättande känslomässigt. Jag känner mig mycket bättre i min rygg efter 3 ggr. Går även på vanlig massage men tror stark på att kombinera dessa och är man mentalt sönderstressad tror jag mer på regndroppsmassage då det mentala styr välmåendet och eftersom man väljer oljor efter person så blir det väldigt individanpassat. Kan bara rekommendera:-)"

 

  "Liten utvärdering av dagen efter regndroppsmassagen: Kände mig överväldigad efter upplevelsen av det lilasprakande ljuset jag såg! Jag trodde att du lös på mig med något slags ljus. Det inträffade när du höll dina magiska händer framför mina ögon i luften. Kände mig tacksam för upplevelsen. När jag kom hem läste jag om kronchakrat på nätet och har några planer efter de tips jag fick där. Den guidningen jag fick där känns helt rätt! Senare på em var jag rätt trött men kände mig harmonisk och smått lycklig. Sov en stund. Är på jobb nu, dricker te, tänker äta lite grönsaker till lunch sedan dopp i havet. Evigt tacksam för upplevelsen igår!"

 

Jag tyckte det var en härlig upplevelse som kändes både fysiskt och universellt för mig, just med de inre upplevelserna i form av färg och symboler. Det var som myror i fötterna precis som när dom somnat, likaså stickningar på övre rygg av oljorna. Efteråt blev jag lite mosig och illamående som höll i sig även dagen efter. Tänker att det blev för många olika oljor på en gång för mig. Precis som när man har doftat på för många parfymer samtidigt. Tiden gick väldigt fort fast jag var länge hos dig, plus att jag fick coaching efteråt. Vi har samma tänk när det gäller massage och coaching, för det kompletterar varandra. Massage öppnar upp för samtal likväl som samtal öppnar upp för beröring.”

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)