GunillaGul

Må bra Här&Nu

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor läggs på kroppens reflexpunkter, både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning. Behandlingen avslutats med en behaglig nackmassage.

Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.

Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.

Regndroppsmassage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.

Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor, dessa oljor  har olika egenskaper och befrämjar följande i regndroppmassage:  

Valor - påverkar skelettet, kroppens elektriska energier och känslorna.

Oregano - påverkar immunförsvaret, inflammation, virus och bakterier.

Timjan - påverkar immunsystemet, bakterier och virus och ökar bentätheten.

Basilika - påverkar musklerna.

Cypress - påverkar det kardiovaskulära systemet, lymfan och cirkulationen.

Vintergröna - ökar bentätheten och påverkar lederna.

Mejram - är muskelavslappnande.

Pepparmint - påverkar nerv- och matsmältningsystemet.

Aromaseiz - hjälper ömma, spända och inflammerade muskler att bli avslappnade. Oljan stöder också andningssystemet.

 

Jag är diplomerad i regndroppsmassage och har gått utbildning hos Björg Wiberg och Finn din inre kraft

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)